Winkelmandje (leeg)

Swedish Collection VerhuurVerhuurinformatie, klik hier

Selecteer een categorie
Volvo Kattenrug
Kattenruggen
Volvo Limousine
Limousines
Volvo Sedan
Sedans
Volvo Coupé
Coupes

Volvo 164 EVolvo 164 E [ Deze auto is auto te huur ]

De statige 164 is een bijzondere en exclusieve auto met een 6 cylinder motor ,lederen bekleding en stuurbekrachtiging. De motor was de meest krachtige die Volvo ooit geproduceerd had; 175 pk. De motor is onlangs gereviseerd en loopt nu zowel op LPG als op loodvrije benzine. In 20 jaar zijn er ongeveer 214.000 164's verkocht. De versie zoals deze; met de 'bekende knik' in de bumper en opliggende deurklinken wordt door velen als mooist beschouwd


Volvo 164Volvo 164 [ Deze auto is auto te huur ]

Deze 164 is een prachtige statige, grote auto. Deze in 1972 gebouwde auto is nog helemaal origineel. Het is een uitvoering met binnenliggende deurklinken, vier versnellingen, een sterke 6 cylinder motor en een mooi steenrood lederen interieur. De auto verkeert net als de rest van de collectie van Swedish Collection in zeer goede staat.


Volvo 145 ExpressVolvo 145 Express [ Deze auto is auto te huur ]

Van de 145 stationwagen werd door de fabriek in Gothenburg een speciale versie gemaakt; de Express. Deze stationwagen had o.a. een verhoogd dak en werd onder meer door alle Volvo-dealers in Zweden ingezet als servicewagen. Deze prachtige auto heeft vele prijzen gewonnen op diverse concoursen in Scandinavië.


Volvo 760 GLE Cabriolet Volvo 760 GLE Cabriolet "Mellberg" [ Deze auto is auto te huur ]

Deze zeer luxe en grote 760 cabriolet werd in 1983 in opdracht van Volvo Zweden door carrosseriebouwer Mellberg gebouwd. Dit prototype werd gemaakt om te kijken of het model succesvol zou kunnen zijn voor export naar Amerika. Van dit model werden er uiteindelijk slechts 2 (met de handgebouwde) exemplaren gemaakt. Deze 760 cabriolet "Mellberg" is de enige in Nederland en zeer uniek. De basis van het model is de vierdeurs sedan 760 GLE. Van de vier portieren werden er 2 gemaakt. De wielbasis is ongewijzigd gebleven. Tevens werden er diverse verstevigingen aangebracht en het vaste dak maakte plaats voor een elektrisch bedienbaar cabriodak. Om de prachtige lijn van de auto te behouden werd bij de raampartij de taillelijn van de originele 760 verhoogd. De originele BBS lichtmetalen velgen maken in combinatie met de Amerikaanse koplampen het geheel af..


Volvo 760 GLEVolvo 760 GLE [ Deze auto is auto te huur ]

Deze zwarte 760 GLE is jarenlang gebruikt door de Volvo fabriek om bekleding uit te testen. Hij is in Amerika gebruikt om te kijken of de bekleding verkleurde in de zon. Daarna is het interieur vernieuwd en is de auto verkocht aan SC. De auto heeft hierdoor een zeer lage kilometerstand en verkeert dan ook in absolute nieuwstaat. De auto is o.a. uitgerust met een zeer luxe radio-installatie en een schuifdak.


Volvo 960 3.0i 24V Aut. AmbassadorVolvo 960 3.0i 24V Aut. Ambassador [ Deze auto is auto te huur ]

Deze prachtige zwarte 960 is een origineel Nederlandse auto. De auto is in 1995 naar Amerika verscheept om daar te functioneren als dienstwagen van de ambassadeur van Panama. Toen de ambassadeur echter weer in Den Haag gestationeerd werd is de auto weer terug in Nederland gekomen. Recent is de auto toegevoegd aan de Swedish Collection waar hij goed tot zijn recht komt tussen de andere statige en koninklijke Volvo's. Deze mooie 960 met de 3.0 liter zes-in-lijn motor is uitgevoerd in een zeer toepasselijke Ambassador uitvoering in de zeldzame zwart/zwart-combinatie. Dit betekent dat alle luxe aanwezig is; lederen interieur, stoelverwarming, elektrisch schuifdak, climate control, enzovoort.


Volvo cars