Winkelmandje (leeg)

Swedish Collection VerhuurVerhuurinformatie, klik hier

Selecteer een categorie
Volvo Kattenrug
Kattenruggen
Volvo Limousine
Limousines
Volvo Sedan
Sedans
Volvo Coupé
Coupes

Volvo P1800 SVolvo P1800 S [ Deze auto is auto te huur ]

Deze sportieve P1800 ziet er geweldig uit en heeft nog maar weinig kilometers gelopen. De auto is van oorsprong Amerikaans, wat te zien is aan de bumpers, de brede sierstrips en de white-walls op de banden. De auto is aan de buitenzijde opnieuw gespoten in de originele kleur en verkeert in nieuwstaat. De S-versie heeft als voordeel dat hij een iets sterkere motor waardoor de auto een droom is om in te rijden.


Volvo 1800 ES OverdriveVolvo 1800 ES Overdrive [ Deze auto is auto te huur ]

In 1971 werd er een nieuwe versie van de P1800 geïntroduceerd; de 1800 ES. Deze gestroomlijnde auto met zijn fastback profiel onderlijnde de sportieve natuur van de auto. Dit resulteerde in een grote kofferbakruimte en een bijzonder design door de grote schuine achterruit. De auto is enkele jaren geleden compleet body-off gerestaureerd waardoor de auto nu weer in perfecte staat verkeert.


Volvo 142Volvo 142 [ Deze auto is auto te huur ]

Deze in perfecte staat verkerende witte 142 is sinds 2002 in bezit van Swedish Collection. De wagen is in 2000 compleet gerestaureerd, het merendeel van de auto is echter origineel gebleven. Erg bijzonder is de voor die tijd typerende oranje binnenbekleding en de instelbare standkachel. In het koude Zweden een absolute must. Van tevoren kan je de standkachel instellen met een klok op het dashboard waarna de kachel met een eigen benzinemotortje de auto en motor begint te verwarmen. Verder vallen de optionele koplampwissers en de enorme aluminium bumpers op.


Volvo 262 CoupéVolvo 262 Coupé [ Deze auto is auto te huur ]

Deze in concoursstaat verkerende 262 Coupé is voorzien van de prachtige two-tone lak. De auto is zeer compleet en heeft o.a. een originele zeer uitgebreide radio-installatie met 8 speakers en een originele Hella standkachel. De auto heeft voor hij in de collectie werd toegevoegd slechts 1 eigenaar gehad. Hij heeft in Zweden diverse concoursen gewonnen, waaronder de eerste prijs op het jaarlijkse VROM-festival.


Volvo 780 CoupéVolvo 780 Coupé [ Deze auto is auto te huur ]

Deze zwarte 780 verkeert in perfecte conditie. De auto heeft jaren in de fabriek in Zweden gestaan als showmodel en is daarna verkocht aan Swedish Collection. De lage kilometerstand en de perfecte conditie waarin deze Zweeds-Italiaanse coupé verkeert is uniek. De auto ziet er uit alsof hij de fabriekshal net uit is gereden. Uiteraard is deze wagen voorzien van alle optie's zoals zwart lederen interieur, elektrisch bedienbare stoelen, ramen en schuifdak, cruise control.


Volvo cars