Winkelmandje (leeg)

Swedish Collection VerhuurVerhuurinformatie, klik hier

Selecteer een categorie
Volvo Kattenrug
Kattenruggen
Volvo Limousine
Limousines
Volvo Sedan
Sedans
Volvo Coupé
Coupes

Volvo 264 TEVolvo 264 TE [ Deze auto is auto te huur ]

Van deze bijzondere auto, de 264 TE zijn slechts weinig auto's geproduceerd. De meeste werden gekocht door regeringsleiders in de Oostbloklanden. De auto werd door Nilsson Karrosseriefabrik in Zweden verlengd. De auto heeft een krachtige V6. Achterin zit een opklapbare 3e rij waardoor de auto 7 personen kan vervoeren. Het blauw pluchen interieur verkeert in zeer goede conditie, net als de rest van de auto.


Volvo 245 TVolvo 245 T [ Deze auto is auto te huur ]

De 245 T (Transfer) is gebouwd in een serie van circa 200 stuks. De auto werd met 90 cm verlengd en er werd een 3e zitrij met opklapbankjes gemonteerd. Normaliter wordt als uitgangspunt een sedan gebruikt, maar dit is één van de weinige verlengde combi's. Deze auto's werden indertijd o.a. gebruikt als taxi. De auto heeft tegenwoordig op de plaats van de klapzitjes een op maat gebouwde bar met zeer goede audio apparatuur. Deze auto is indertijd gebruikt door de Hongaarse regering.


Volvo 760 GLE ExecutiveVolvo 760 GLE Executive [ Deze auto is auto te huur ]

Deze auto's hebben een bijzondere historie. De vorige eigenaar was namelijk niemand minder dan DDR-leider Honecker. Deze luxe limousines zijn 20 cm verlengd en waren voorzien van o.a. afluisterapparatuur. De wagens zijn in geweldige staat gerestaureerd. De originele Stasi kentekens en Oost-duitse nummerplaten zijn bij allen aanwezig. De auto's zijn voorzien van speciale 100-liter benzinetanks en een luxe radio.


Volvo 960 Executive 3.0 Aut. Level IVolvo 960 Executive 3.0 Aut. Level I [ Deze auto is auto te huur ]

De 960 Executive was een bijzondere versie van de 960. De 3 liter 6-in-lijn motor met 225 pk maakt van deze 15cm verlengde limousine een echte reiswagen. De in concoursstaat verkerende auto kreeg onlangs een nieuw interieur. Origineel was het interieur grijs maar nu is de gehele binnenkant gekleurd in bordeaux rood. Van de 960 Executive zijn er in Nederland nog geen handvol verkocht.


Volvo 960 Streched LimousineVolvo 960 Streched Limousine [ Deze auto is auto te huur ]

Deze 960 Streched Limousine is zeer zeldzaam. Er zijn er slechts enkele gebouwd bij Nilsson Karrosseriefabrik in Zweden. De auto is werkelijk in fantastische conditie. De totale lengte van de auto is 6,20 meter. Achterin zitten 2 banken tegenover elkaar. Tussen de bestuurder en de achterpassagiers zit een elektrische glas- en leerwand. Alle luxe optie's zijn uiteraard aanwezig. De 960 Streched is de enige in Nederland.


Volvo S80 LimousineVolvo S80 Limousine [ Deze auto is auto te huur ]

Deze S80 Limousine is in 2002 speciaal gebouwd op bestelling voor een luxe verhuurbedrijf in Nederland door Nilsson in Zweden. Deze 4-deurs S80 Limousine (wielbasis 4.13 meter) is voornamelijk ingezet voor het vervoer van het Koninklijk huis. De 1860 kg zware auto reed dan op kenteken AA-110 en biedt plaats aan zeven passagiers en chauffeur. In 2002 kostte deze auto nieuw ruim 120.000 euro. Van binnen is de auto voorzien van alle luxe, met als opvallendste extra’s twee DVD-schermen, luxe geluidsinstallatie, beige lederen dubbele achterbank (passagiers kijken naar elkaar), elektrisch bedienbare lederen én glazen scheidingswand. Met de lage kilometerstand en zeer goed onderhouden verleden is de auto in absolute nieuwstaat.


Volvo cars