Winkelmandje (leeg)

Swedish Collection VerhuurVerhuurinformatie, klik hier

Selecteer een categorie
Volvo Kattenrug
Kattenruggen
Volvo Limousine
Limousines
Volvo Sedan
Sedans
Volvo Coupé
Coupes

Volvo 444 AVolvo 444 A [ Deze auto is auto te huur ]

Deze "Kattenrug" is er één van de eerste serie. Deze waren slechts in 1 kleur verkrijgbaar; zwart. De in perfecte staat verkerende 444 is de enige in Nederland in deze staat uit 1947. De originele bermlampen, de "S" van Zweden achterop en de zwarte aluminium "gangsterkaps" maken deze enig in zijn soort. Dit type auto was verder altijd voorzien van een gedeelde voor- en achterruit, bumpers uit 1 geheel, een originele buizenradio en uitklapbare richtingaanwijzers. Bijzonder zijn de spatbordspiegels die destijds niet standaard waren.


Volvo 544 CVolvo 544 C [ Deze auto is auto te huur ]

Deze kattenrug is een standaard uitvoering maar wel voorzien van optionele chroomstrips en originele mistlampen op de voorbumper. De auto heeft voor hij in bezit kwam van Swedish Collection slechts één eigenaar gehad en is nooit gerestaureerd. Toch verkeert de auto in absolute topstaat.


Volvo 544 F SportVolvo 544 F Sport [ Deze auto is auto te huur ]

Deze prachtige crèmewitte sportieve 544 uit 1965 is een zeer mooie kattenrug. Hij is o.a. voorzien van stenenvangers voor de koplampen en extra lampen op de Amerikaanse bumpers. Met zijn brede velgen en sterke B18 motor met dubbele Weber carburateurs is hij zeer snel, 165 km/h haalt hij makkelijk, wat erg snel is voor een auto uit die tijd.


Volvo cars