Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
De bijzondere, omvangrijke Volvo verzameling van Swedish Collection in Baarn was tot voor kort zeer beperkt toegankelijk. Op veler verzoek hebben wij besloten om in 2019 de Swedish Collection 12 dagen open te stellen. Welkom op de SKOJ dagen!

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo 145 Express  [ Deze auto is tevens auto te huur ] 

Volvo 145 Express

Van de 145 stationwagen werd door de fabriek in Gothenburg een speciale versie gemaakt; de Express. Deze stationwagen had o.a. een verhoogd dak en werd onder meer door alle Volvo-dealers in Zweden ingezet als servicewagen. Deze prachtige auto heeft vele prijzen gewonnen op diverse concoursen in Scandinavië.

Type145 Express
MerkVolvo
Bouwjaar1973
MotorB20 4 cylinder
Versnelling4 bak, handgeschakeld
Kleur ext.Mintgroen
Kleur int.zwarte stof / skai
HerkomstZweden
Volvo cars