Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
De bijzondere, omvangrijke Volvo verzameling van Swedish Collection in Baarn was tot voor kort zeer beperkt toegankelijk. Op veler verzoek hebben wij besloten om in 2019 de Swedish Collection 12 dagen open te stellen. Welkom op de SKOJ dagen!

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo 1800 ES Overdrive  [ Deze auto is tevens auto te huur ] 

Volvo 1800 ES Overdrive

In 1971 werd er een nieuwe versie van de P1800 geïntroduceerd; de 1800 ES. Deze gestroomlijnde auto met zijn fastback profiel onderlijnde de sportieve natuur van de auto. Dit resulteerde in een grote kofferbakruimte en een bijzonder design door de grote schuine achterruit. De auto is enkele jaren geleden compleet body-off gerestaureerd waardoor de auto nu weer in perfecte staat verkeert.

Type1800 ES Overdrive
MerkVolvo
Bouwjaar1973
Motor1,8 L 4 cylinder
Versnellingautomaat met overdrive
Kleur ext.Blauwgroen metallic
Kleur int.Zwart leer
HerkomstAmerika
Volvo cars