Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
Swedish Collection is helaas niet voor publiek toegankelijk. Om u toch te laten genieten van onze bijzondere Volvo's staan wij jaarlijks op de Volvo Klassieker Beurs en houden wij jaarlijks een open dag waarbij de collectie overzichtelijk gepresenteerd wordt in samenwerking met Volvoforum. De datum hiervoor zal (indien gepland) ook via Volvoforum en deze site bekend worden gemaakt.

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo 164  [ Deze auto is tevens auto te huur ] 

Volvo 164

Deze 164 is een prachtige statige, grote auto. Deze in 1972 gebouwde auto is nog helemaal origineel. Het is een uitvoering met binnenliggende deurklinken, vier versnellingen, een sterke 6 cylinder motor en een mooi steenrood lederen interieur. De auto verkeert net als de rest van de collectie van Swedish Collection in zeer goede staat.

Type164
MerkVolvo
Bouwjaar1972
Motor6 cylinder lijn
Versnelling4 bak, handgeschakeld
Kleur ext.Bordeaux rood
Kleur int.rood leer
HerkomstDuitsland
Volvo cars