Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
De bijzondere, omvangrijke Volvo verzameling van Swedish Collection in Baarn was tot voor kort zeer beperkt toegankelijk. Op veler verzoek hebben wij besloten om in 2019 de Swedish Collection 12 dagen open te stellen. Welkom op de SKOJ dagen!

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo 164 E  [ Deze auto is tevens auto te huur ] 

Volvo 164 E

De statige 164 is een bijzondere en exclusieve auto met een 6 cylinder motor ,lederen bekleding en stuurbekrachtiging. De motor was de meest krachtige die Volvo ooit geproduceerd had; 175 pk. De motor is onlangs gereviseerd en loopt nu zowel op LPG als op loodvrije benzine. In 20 jaar zijn er ongeveer 214.000 164's verkocht. De versie zoals deze; met de 'bekende knik' in de bumper en opliggende deurklinken wordt door velen als mooist beschouwd

Type164 E
MerkVolvo
Bouwjaar1971
Motor6 cylinder 175 pk
Versnellingautomaat
Kleur ext.Groen
Kleur int.beige leer
HerkomstNederland
Volvo cars