Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
De bijzondere, omvangrijke Volvo verzameling van Swedish Collection in Baarn was tot voor kort zeer beperkt toegankelijk. Op veler verzoek hebben wij besloten om in 2019 de Swedish Collection 12 dagen open te stellen. Welkom op de SKOJ dagen!

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo 960

Volvo 960

Deze prachtige grijze 960 is jarenlang van een gepensioneerde Duitse arts geweest. De arts heeft de auto in 1993 nieuw aangeschaft en voorzien van een originele Volvo spoiler en sportieve originele lichtmetalen velgen. Dit geeft de auto een sportiever uiterlijk. In het interieur vinden we de gebruikelijke luxe van de 960 terug, de zetels zijn voorzien van stemmig grijs pluche. Ook is de auto voorzien van originele getinte ramen en een schuif/kanteldak. De gepensioneerde Duitse arts heeft de auto altijd zeer goed onderhouden en heeft sindsdien slechts 38000 kilometer gereden. De auto verkeert van binnen en van buiten dan ook in nieuwstaat en past daarom uitstekend in de Swedish Collection.

Type960
MerkVolvo
Bouwjaar1993
Kilometer stand38.000
Motor3.0 6-cylinder, 150 kW
Versnellingautomaat
Kleur ext.Grijs
Kleur int.Grijs pluche
HerkomstDuitsland
Volvo cars