Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
Swedish Collection is helaas niet voor publiek toegankelijk. Om u toch te laten genieten van onze bijzondere Volvo's staan wij jaarlijks op de Volvo Klassieker Beurs en houden wij jaarlijks een open dag waarbij de collectie overzichtelijk gepresenteerd wordt in samenwerking met Volvoforum. De datum hiervoor zal (indien gepland) ook via Volvoforum en deze site bekend worden gemaakt.

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo C70 T4

Volvo C70 T4

De prachtige Volvo cabriolet: de C70. Deze auto is uit Duitsland afkomstig en voorzien van alle opties zoals lichtmetalen velgen, automaat, woodline, elektrische linnen kap en een fantastische Dolby Surround installatie met 15 speakers.

Kenteken65-RJ-TV
TypeC70 T4
MerkVolvo
Bouwjaar1999
Kilometer stand96.000
Motor4 cylinder
Versnellingautomaat
Kleur ext.Zwart
Kleur int.Zwart leer
HerkomstDuitsland
Volvo cars