Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
De bijzondere, omvangrijke Volvo verzameling van Swedish Collection in Baarn was tot voor kort zeer beperkt toegankelijk. Op veler verzoek hebben wij besloten om in 2019 de Swedish Collection 12 dagen open te stellen. Welkom op de SKOJ dagen!

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo C70 T4

Volvo C70 T4

De prachtige Volvo cabriolet: de C70. Deze auto is uit Duitsland afkomstig en voorzien van alle opties zoals lichtmetalen velgen, automaat, woodline, elektrische linnen kap en een fantastische Dolby Surround installatie met 15 speakers.

Kenteken65-RJ-TV
TypeC70 T4
MerkVolvo
Bouwjaar1999
Kilometer stand96.000
Motor4 cylinder
Versnellingautomaat
Kleur ext.Zwart
Kleur int.Zwart leer
HerkomstDuitsland
Volvo cars