Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
De bijzondere, omvangrijke Volvo verzameling van Swedish Collection in Baarn was tot voor kort zeer beperkt toegankelijk. Op veler verzoek hebben wij besloten om in 2019 de Swedish Collection 12 dagen open te stellen. Welkom op de SKOJ dagen!

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo P1800 S  [ Deze auto is tevens auto te huur ] 

Volvo P1800 S

Deze sportieve P1800 ziet er geweldig uit en heeft nog maar weinig kilometers gelopen. De auto is van oorsprong Amerikaans, wat te zien is aan de bumpers, de brede sierstrips en de white-walls op de banden. De auto is aan de buitenzijde opnieuw gespoten in de originele kleur en verkeert in nieuwstaat. De S-versie heeft als voordeel dat hij een iets sterkere motor waardoor de auto een droom is om in te rijden.

TypeP1800 S
MerkVolvo
Bouwjaar1966
Motor1.8L 4 cylinder
Versnelling4 bak met overdrive
Kleur ext.Crèmegeel
Kleur int.Zwart leer
HerkomstAmerika
Volvo cars