Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
Swedish Collection is helaas niet voor publiek toegankelijk. Om u toch te laten genieten van onze bijzondere Volvo's staan wij jaarlijks op de Volvo Klassieker Beurs en houden wij jaarlijks een open dag waarbij de collectie overzichtelijk gepresenteerd wordt in samenwerking met Volvoforum. De datum hiervoor zal (indien gepland) ook via Volvoforum en deze site bekend worden gemaakt.

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo P210 DUETT

Volvo P210 DUETT

Deze prachtige blauw wit gekleurde duett, een bestelwagen gebouwd op basis van de 544 “kattenrug”, is nog in bijzonder goede staat. Na een complete restauratie is deze auto teruggebracht in zijn originele conditie. Het interieur is compleet, inclusief prachtige houten bekleding van de laadbak. De achterbank is op te klappen zodat er een grote laadruimte ontstaat. De dubbele deurtjes aan de achterkant maken het eenvoudig inladen. Als optie is er een origineel bagagerek op het dak gemonteerd.

KentekenAM-71-81
TypeP210 DUETT
MerkVolvo
Bouwjaar1964
Kilometer stand70.000
Motor1.8 4-cil.
Versnelling4 bak, hand
Kleur ext.Blauw/wit
Kleur int.wit skai
HerkomstZweden
Volvo cars