Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
De bijzondere, omvangrijke Volvo verzameling van Swedish Collection in Baarn was tot voor kort zeer beperkt toegankelijk. Op veler verzoek hebben wij besloten om in 2019 de Swedish Collection 12 dagen open te stellen. Welkom op de SKOJ dagen!

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo 740 GLT

Volvo 740 GLT

Deze in zeer goede staat verkerende 740 is uit België afkomstig. De GLT uitvoering, waar deze wagen mee is uitgevoerd is onder andere te onderscheiden door de halflederen zetels. Verder is de auto voorzien van een schuifdak. Verder zijn vele luxe opties aanwezig zoals stoelverwarming, elektrische ruitbediening en airconditioning. Aan de buitenzijde is de auto te herkennen aan de zwarte, geblokte grille en de grijze accenten rondom, die bij de luxe versies meestal in chroom zijn uitgevoerd.

Type740 GLT
MerkVolvo
Bouwjaar1990
Kilometer stand92.000
Motor2.3 16v 4-Cylinder
Versnelling4-bak met elektrische overdrive, handgeschakeld
Kleur ext.Grijs
Kleur int.Zwart leder / Zwart-wit stof
HerkomstBelgië
Volvo cars