Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
De bijzondere, omvangrijke Volvo verzameling van Swedish Collection in Baarn was tot voor kort zeer beperkt toegankelijk. Op veler verzoek hebben wij besloten om in 2019 de Swedish Collection 12 dagen open te stellen. Welkom op de SKOJ dagen!

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo 244 GL Automatic

Volvo 244 GL  Automatic

Deze originele Nederlandse 244 is prachtig bewaard gebleven. Het typische 80-er jaren bruine interieur is eveneens in goede staat. Deze auto heeft een speciale ingekorte bumper aan de voorzijde. Dit was omdat de auto niet in de garage van de (enige) vorige eigenaar pastte. Deze heeft de standaard bumper met 6 cm ingekort zodat de auto wel in de garage pastte.

KentekenFY-94-ZY
Type244 GL Automatic
MerkVolvo
Bouwjaar1980
Motor2.3 4 cylinder
Versnellingautomaat
Kleur ext.Bruin
Kleur int.Bruine stof
Brandstof74.000
HerkomstNederland
Volvo cars