Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
De bijzondere, omvangrijke Volvo verzameling van Swedish Collection in Baarn was tot voor kort zeer beperkt toegankelijk. Op veler verzoek hebben wij besloten om in 2019 de Swedish Collection 12 dagen open te stellen. Welkom op de SKOJ dagen!

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo C30 T5

Volvo C30 T5

Deze nieuwe auto is wellicht een vreemde eend in de collectie van SC. Echter, de C30, de toekomstige klassieker hoort wel degelijk thuis in de Swedish Collection. De Swedish Collection bevat bijzondere (toekomstige) klassiekers met een bijzonder verhaal, een buitengewone staat of verhaal. De op de 480 en P1800 ES gebaseerde C30 hoort daarom ook zeker thuis in onze collectie. De auto zal de komende jaren ook niet gebruikt worden om de kilometerstand op 0 te houden. Tevens is deze parelmoerwitte C30 T5 uitgevoerd met alle luxe opties zoals 18" lichtmetalen velgen, een in Cosmos Silver gespoten bodykit en als klap op de vuurpijl een door Swedish Collection ontworpen interieur. Het totale interieur is gestoken in rood met zwart Connoly leder. Een exclusieve en mooie combinatie met de buitenkant van de auto.

TypeC30 T5
MerkVolvo
Bouwjaar2007
Kilometer stand0 (en dat blijft zo)
Motor2.5 5-cylinder turbo
Versnelling6 bak
Kleur ext.Parelmoer wit met zilvere bodykit
Kleur int.Rood met zwart connoly leder
HerkomstNederland
Volvo cars