Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
De bijzondere, omvangrijke Volvo verzameling van Swedish Collection in Baarn was tot voor kort zeer beperkt toegankelijk. Op veler verzoek hebben wij besloten om in 2019 de Swedish Collection 12 dagen open te stellen. Welkom op de SKOJ dagen!

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo 960 3.0i 24V Aut. Ambassador  [ Deze auto is tevens auto te huur ] 

Volvo 960 3.0i 24V Aut. Ambassador

Deze prachtige zwarte 960 is een origineel Nederlandse auto. De auto is in 1995 naar Amerika verscheept om daar te functioneren als dienstwagen van de ambassadeur van Panama. Toen de ambassadeur echter weer in Den Haag gestationeerd werd is de auto weer terug in Nederland gekomen. Recent is de auto toegevoegd aan de Swedish Collection waar hij goed tot zijn recht komt tussen de andere statige en koninklijke Volvo's. Deze mooie 960 met de 3.0 liter zes-in-lijn motor is uitgevoerd in een zeer toepasselijke Ambassador uitvoering in de zeldzame zwart/zwart-combinatie. Dit betekent dat alle luxe aanwezig is; lederen interieur, stoelverwarming, elektrisch schuifdak, climate control, enzovoort.

Type960 3.0i 24V Aut. Ambassador
MerkVolvo
Bouwjaar1995
Motor3.0L 6 cylinder
VersnellingAutomaat
Kleur ext.Zwart
Kleur int.Zwart leer
HerkomstNederland
Volvo cars