Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
De bijzondere, omvangrijke Volvo verzameling van Swedish Collection in Baarn was tot voor kort zeer beperkt toegankelijk. Op veler verzoek hebben wij besloten om in 2019 de Swedish Collection 12 dagen open te stellen. Welkom op de SKOJ dagen!

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo V90

Volvo V90

Deze auto is in showroomconditie. De prachtige donkerblauwe metallic lak in combinatie met het beige leder met alcantara van het interieur maakt deze auto tot een plaatje. De V90 serie is slechts kort geproduceerd, dus veel van deze auto's zult u niet tegenkomen. Het interieur is voorzien van ECC, navigatiesysteem, hout inleg en alle denkbare luxes. Ook opmerkelijk is de extra zitrij in de achterbak waardoor deze auto een 7-zitter wordt.

Kenteken98-RK-SR
TypeV90
MerkVolvo
Bouwjaar1998
Kilometer stand270.000
Motor3.0L 6 cylinder
VersnellingAutomaat
Kleur ext.Donkerblauw
Kleur int.Beige leer / alcantara
HerkomstBelgië
Volvo cars