Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
De bijzondere, omvangrijke Volvo verzameling van Swedish Collection in Baarn was tot voor kort zeer beperkt toegankelijk. Op veler verzoek hebben wij besloten om in 2019 de Swedish Collection 12 dagen open te stellen. Welkom op de SKOJ dagen!

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo 960 Streched Limousine  [ Deze auto is tevens auto te huur ] 

Volvo 960 Streched Limousine

Deze 960 Streched Limousine is zeer zeldzaam. Er zijn er slechts enkele gebouwd bij Nilsson Karrosseriefabrik in Zweden. De auto is werkelijk in fantastische conditie. De totale lengte van de auto is 6,20 meter. Achterin zitten 2 banken tegenover elkaar. Tussen de bestuurder en de achterpassagiers zit een elektrische glas- en leerwand. Alle luxe optie's zijn uiteraard aanwezig. De 960 Streched is de enige in Nederland.

Type960 Streched Limousine
MerkVolvo
Bouwjaar1995
Motor3.0L 6 cylinder
VersnellingAutomaat
Kleur ext.Zwart
Kleur int.Zwart leer
HerkomstDuitsland
Volvo cars