Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
De bijzondere, omvangrijke Volvo verzameling van Swedish Collection in Baarn was tot voor kort zeer beperkt toegankelijk. Op veler verzoek hebben wij besloten om in 2019 de Swedish Collection 12 dagen open te stellen. Welkom op de SKOJ dagen!

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo 960 Executive 3.0 Aut. Level I  [ Deze auto is tevens auto te huur ] 

Volvo 960 Executive 3.0 Aut. Level I

De 960 Executive was een bijzondere versie van de 960. De 3 liter 6-in-lijn motor met 225 pk maakt van deze 15cm verlengde limousine een echte reiswagen. De in concoursstaat verkerende auto kreeg onlangs een nieuw interieur. Origineel was het interieur grijs maar nu is de gehele binnenkant gekleurd in bordeaux rood. Van de 960 Executive zijn er in Nederland nog geen handvol verkocht.

Type960 Executive 3.0 Aut. Level I
MerkVolvo
Bouwjaar1994
Motor3.0L 6 cylinder 225pk
VersnellingAutomaat
Kleur ext.Bordeaux rood
Kleur int.Bordeaux rood leer
HerkomstNederland
Volvo cars