Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
De bijzondere, omvangrijke Volvo verzameling van Swedish Collection in Baarn was tot voor kort zeer beperkt toegankelijk. Op veler verzoek hebben wij besloten om in 2019 de Swedish Collection 12 dagen open te stellen. Welkom op de SKOJ dagen!

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo 780 Coupé  [ Deze auto is tevens auto te huur ] 

Volvo 780 Coupé

Deze zwarte 780 verkeert in perfecte conditie. De auto heeft jaren in de fabriek in Zweden gestaan als showmodel en is daarna verkocht aan Swedish Collection. De lage kilometerstand en de perfecte conditie waarin deze Zweeds-Italiaanse coupé verkeert is uniek. De auto ziet er uit alsof hij de fabriekshal net uit is gereden. Uiteraard is deze wagen voorzien van alle optie's zoals zwart lederen interieur, elektrisch bedienbare stoelen, ramen en schuifdak, cruise control.

Type780 Coupé
MerkVolvo
Bouwjaar1990
MotorB230FT (2.3L)4 cylinder turbo
VersnellingAutomaat
Kleur ext.Zwart
Kleur int.Zwart leer
HerkomstZweden
Volvo cars