Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
De bijzondere, omvangrijke Volvo verzameling van Swedish Collection in Baarn was tot voor kort zeer beperkt toegankelijk. Op veler verzoek hebben wij besloten om in 2019 de Swedish Collection 12 dagen open te stellen. Welkom op de SKOJ dagen!

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo 760 GLE  [ Deze auto is tevens auto te huur ] 

Volvo 760 GLE

Deze zwarte 760 GLE is jarenlang gebruikt door de Volvo fabriek om bekleding uit te testen. Hij is in Amerika gebruikt om te kijken of de bekleding verkleurde in de zon. Daarna is het interieur vernieuwd en is de auto verkocht aan SC. De auto heeft hierdoor een zeer lage kilometerstand en verkeert dan ook in absolute nieuwstaat. De auto is o.a. uitgerust met een zeer luxe radio-installatie en een schuifdak.

Type760 GLE
MerkVolvo
Bouwjaar1990
Motor6 cylinder
VersnellingAutomaat
Kleur ext.Zwart
Kleur int.Zwart pluche
HerkomstZweden
Volvo cars