Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
De bijzondere, omvangrijke Volvo verzameling van Swedish Collection in Baarn was tot voor kort zeer beperkt toegankelijk. Op veler verzoek hebben wij besloten om in 2019 de Swedish Collection 12 dagen open te stellen. Welkom op de SKOJ dagen!

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo 760 GLE Limousine

Volvo 760 GLE Limousine

Een prachtige, statige wagen. Dat is wat je ziet als deze 760 GLE Limousine voor komt rijden. De met een 6-cylinder uitgeruste zwarte 760 is door Nilsson Special Vehicles verlengd. Nilsson is een carrosseriebouwer die in opdracht van Volvo deze GLE verlengd heeft met 1.10 meter. Hierdoor is achterin ruimte gekomen voor 2 extra opklapbankjes. Gezeten op deze bankjes kijkt men met het gezicht naar de luxueus geveerde achterbank. Wilt u met minder mensen comfortabel reizen dan klapt u de bankjes op zodat u met gestrekte benen achterin kunt zitten. De chauffeur van Swedish Collection brengt u veilig en comfortabel naar uw bestemming.

Type760 GLE Limousine
MerkVolvo
Bouwjaar1989
Motor2.8L 6 cylinder
VersnellingAutomaat
Kleur ext.Zwart
Kleur int.Blauw pluche
HerkomstBelgië
Volvo cars