Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
De bijzondere, omvangrijke Volvo verzameling van Swedish Collection in Baarn was tot voor kort zeer beperkt toegankelijk. Op veler verzoek hebben wij besloten om in 2019 de Swedish Collection 12 dagen open te stellen. Welkom op de SKOJ dagen!

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo 780 Coupé

Volvo 780 Coupé

Deze origineel Nederlandse auto is één van de weinige in Nederland verkochte 780's. De auto kostte nieuw 165.000 gulden, een enorm bedrag voor die tijd. Er bestond ook geen optielijst want alles was standaard: airconditioning met climate control, schuifdak, lichtmetalen velgen, lederen interieur, elektrisch bedienbare en verwarmde stoelen en spiegels, elektrisch bedienbare ramen, zeer luxe radio-installatie, etc. Uiteraard verkeert de auto in topconditie.

KentekenTP-74-SJ
Type780 Coupé
MerkVolvo
Bouwjaar1988
Kilometer stand125.000
Motor2.8L 6 cylinder
VersnellingAutomaat
Kleur ext.Champagne metallic
Kleur int.Beige leer
HerkomstNederland
Volvo cars