Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
Swedish Collection is helaas niet voor publiek toegankelijk. Om u toch te laten genieten van onze bijzondere Volvo's staan wij jaarlijks op de Volvo Klassieker Beurs en houden wij jaarlijks een open dag waarbij de collectie overzichtelijk gepresenteerd wordt in samenwerking met Volvoforum. De datum hiervoor zal (indien gepland) ook via Volvoforum en deze site bekend worden gemaakt.

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo 544 C  [ Deze auto is tevens auto te huur ] 

Volvo 544 C

Deze kattenrug is een standaard uitvoering maar wel voorzien van optionele chroomstrips en originele mistlampen op de voorbumper. De auto heeft voor hij in bezit kwam van Swedish Collection slechts één eigenaar gehad en is nooit gerestaureerd. Toch verkeert de auto in absolute topstaat.

Type544 C
MerkVolvo
Bouwjaar1963
MotorB18 75 pk
Versnelling4 bak, handgeschakeld
Kleur ext.Zwart
Kleur int.Beige stof
HerkomstZweden
Volvo cars