Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
De bijzondere, omvangrijke Volvo verzameling van Swedish Collection in Baarn was tot voor kort zeer beperkt toegankelijk. Op veler verzoek hebben wij besloten om in 2019 de Swedish Collection 12 dagen open te stellen. Welkom op de SKOJ dagen!

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo 480 Turbo Aut Prototype

Volvo 480 Turbo Aut Prototype

Deze in nieuwstaat verkerende 480 heeft slechts 85 kilometer gereden. Het is een prototype ontwikkeld voor de Amerikaanse markt. Het is de enige 480 met een Turbo motor i.c.m. een automaat. Ook de bumpers en verlichting zijn anders dan bij de normale versie.

Type480 Turbo Aut Prototype
MerkVolvo
Bouwjaar1987
Kilometer stand85
Motor1.7 Turbo 4. cylinder
VersnellingAutomaat
Kleur ext.Bordeaux rood
Kleur int.Beige stof
HerkomstNederland
Volvo cars