Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
De bijzondere, omvangrijke Volvo verzameling van Swedish Collection in Baarn was tot voor kort zeer beperkt toegankelijk. Op veler verzoek hebben wij besloten om in 2019 de Swedish Collection 12 dagen open te stellen. Welkom op de SKOJ dagen!

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo 240 GL Grand Luxe

Volvo 240 GL Grand Luxe

De 240 GL Grand Luxe was een extra luxe uitvoering van de 240 GL. Deze was o.a. standaard voorzien van metaallak, zwarte raampanelen aan de zijkant, gecompleteerd met zwarte striping, centrale deurvergrendeling en speciaal ontworpen lichtmetalen velgen.

KentekenPS-64-VS
Type240 GL Grand Luxe
MerkVolvo
Bouwjaar1986
Kilometer stand165.000
MotorB23 4 cylinder
Versnelling5 bak, handgeschakeld
Kleur ext.Grijs metallic
Kleur int.Grijze stof
HerkomstNederland
Volvo cars