Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
De bijzondere, omvangrijke Volvo verzameling van Swedish Collection in Baarn was tot voor kort zeer beperkt toegankelijk. Op veler verzoek hebben wij besloten om in 2019 de Swedish Collection 12 dagen open te stellen. Welkom op de SKOJ dagen!

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo 262 Coupé  [ Deze auto is tevens auto te huur ] 

Volvo 262 Coupé

Deze in concoursstaat verkerende 262 Coupé is voorzien van de prachtige two-tone lak. De auto is zeer compleet en heeft o.a. een originele zeer uitgebreide radio-installatie met 8 speakers en een originele Hella standkachel. De auto heeft voor hij in de collectie werd toegevoegd slechts 1 eigenaar gehad. Hij heeft in Zweden diverse concoursen gewonnen, waaronder de eerste prijs op het jaarlijkse VROM-festival.

Type262 Coupé
MerkVolvo
Bouwjaar1981
MotorV6
Versnellingautomaat
Kleur ext.Goud/Bruin
Kleur int.Beige leer
HerkomstZweden
Volvo cars