Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
Swedish Collection is helaas niet voor publiek toegankelijk. Om u toch te laten genieten van onze bijzondere Volvo's staan wij jaarlijks op de Volvo Klassieker Beurs en houden wij jaarlijks een open dag waarbij de collectie overzichtelijk gepresenteerd wordt in samenwerking met Volvoforum. De datum hiervoor zal (indien gepland) ook via Volvoforum en deze site bekend worden gemaakt.

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo 262 Coupé  [ Deze auto is tevens auto te huur ] 

Volvo 262 Coupé

Deze in concoursstaat verkerende 262 Coupé is voorzien van de prachtige two-tone lak. De auto is zeer compleet en heeft o.a. een originele zeer uitgebreide radio-installatie met 8 speakers en een originele Hella standkachel. De auto heeft voor hij in de collectie werd toegevoegd slechts 1 eigenaar gehad. Hij heeft in Zweden diverse concoursen gewonnen, waaronder de eerste prijs op het jaarlijkse VROM-festival.

Type262 Coupé
MerkVolvo
Bouwjaar1981
MotorV6
Versnellingautomaat
Kleur ext.Goud/Bruin
Kleur int.Beige leer
HerkomstZweden
Volvo cars