Winkelmandje (leeg)

De Collectie


Volvo swedish collection Privécollectie
Swedish Collection is een bijzondere privécollectie met inmiddels circa 85 bijzondere modellen. Wij willen u graag mee laten genieten van deze collectie en hebben o.a. daarom deze website samengesteld. Hieronder vindt u een groot deel van de Swedish Collection. Indien vermeld zijn de auto's te huur (altijd incl. chauffeur). Géén van de auto’s uit de collectie zijn te koop! Onze 'dubbele' exemplaren, bestemd voor verkoop, vindt u hier. Wilt u meer over de auto's lezen en genieten van unieke foto's? Kijk dan eens in onze webshop naar het door ons uitgegeven boek "FiftyFifty"
Bezoek
De bijzondere, omvangrijke Volvo verzameling van Swedish Collection in Baarn was tot voor kort zeer beperkt toegankelijk. Op veler verzoek hebben wij besloten om in 2019 de Swedish Collection 12 dagen open te stellen. Welkom op de SKOJ dagen!

Swedish Collection Collectie


Collectie > Volvo 264 TE  [ Deze auto is tevens auto te huur ] 

Volvo 264 TE

Van deze bijzondere auto, de 264 TE zijn slechts weinig auto's geproduceerd. De meeste werden gekocht door regeringsleiders in de Oostbloklanden. De auto werd door Nilsson Karrosseriefabrik in Zweden verlengd. De auto heeft een krachtige V6. Achterin zit een opklapbare 3e rij waardoor de auto 7 personen kan vervoeren. Het blauw pluchen interieur verkeert in zeer goede conditie, net als de rest van de auto.

Type264 TE
MerkVolvo
Bouwjaar1977
MotorB27 V6
VersnellingAutomaat
Kleur ext.Blauw
Kleur int.Blauw pluche
HerkomstBelgië
Volvo cars